ULTRAFORMER 4 MPT– технологія майбутнього

ULTRAFORMER 4 MPT – технологія майбутнього

Єдиний апарат у Рівному та Луцьку. Позбутися подвійного підборіддя, отримати ефект ліфтингу та поліпшити овал обличчя реально. Не потрібно робити хірургічної підтяжки! Лікарі косметологічного центру Алхімія краси представляють технологію, яка допоможе назавжди позбутися від цих видимих проблем.

Безопераційна підтяжка можлива з процедурою смас-ліфтинг на апараті ULTRAFORME 4 MPT!

Нещодавно наш лікар повернувся з міста Сеул, Південна Корея, батьківщини Ultraformer 4. Обмінювалися досвідом роботи з фахівцями світового рівня відомих клінік пластичної хірургії. Удосконалені протоколи процедур та покращені методи роботи втілюємо відтепер у нашому косметологічному центрі. Без перебільшення можемо сказати, що машина Ultraformer 4 творить чудеса!

 

 

Смас-ліфтинг проводиться за допомогою сфокусованого ультразвуку. Його хвиля впливає на SMAS-поверхневу м’язово апоневротичну систему ( структура, яка відповідає за гармонійний рух м’язів і шкіри), скорочує колагенові волокна і запускає процес утворення нових клітин колагену! Ефект помітний відразу, але повний результат від процедури з’являється через 1.5 – 3 місяці, адже саме стільки часу потрібно для формування нового колагену! Так шкіра не тільки підтягується, але й повертає собі здоровий стан та колір.

Для яких випадків створений апарат ULTRAFORMER 4 MPT?

Для тих хто раніше зловживав філерами і нарешті хоче мати чіткий овал обличчя. Для пацієнтів, які хочуть зменшити об’єм обличчя за рахунок ін’єкції ліполітиками ( але після таких процедур проблема тільки погіршується) : об’єм втрачається, а тонус шкіри не з’являється. Якщо ви бачите на собі перші прояви гравітаційного птозу, провисання щік, наявність другого підборіддя, нависання верхньої та нижньої повіки, наявність носо-губних складок, дряблість шкіри, зайві жирові відкладення як на обличчі так і на тілі!

Подумати про процедуру смас-ліфтинг також варто пацієнтам старшим 30 років, адже краще провести завчасну профілактику, ніж довготривале лікування. Чим молодша шкіра, тим довшим та ефективнішим буде результат. Один сеанс на апараті дасть виражений ефект на 1-1.5 роки. В окремих випадках можлива повторна процедура через 3 місяці ( за призначенням лікаря, яке формується на основі показів стану шкіри обличчя).

Процедура смас-ліфтинг на апараті ULTRAFORMER 4 MPT не має вікових обмежень! Головний показник – це стан шкіри пацієнта незалежно від його віку.

Особливість процедури

Немає періоду реабілітації ( на наступний день ви можете піти  на роботу, або відвідати будь-який захід), відсутній ризик ускладнень і зайве навантаження на серцево-судинну систему, як від загального наркозу. Ефективність методу доведена багатьма науковими дослідженнями, методика має свідоцтва CЄ, керівництва контролю якості продуктів і препаратів європейського Міністерства охорони здоров’я. Це єдина процедура з категорії «ліфтинг», результат якої доведено клінічно.

Протипоказання

Процедура, незважаючи на безпечність, має свої проти покази : онкозахворювання, наявність кардіостимуляторів, вагітність, лактація. Також необхідно повідомити лікаря про попередні ін’єкції ботулотоксинів та філерів, адже ультразвук «розіб’є» молекули введених препаратів, що призведе до швидкого завершення їхньої дії.

Чому саме ULTRAFORMER 4 MPT?

Компанія Classys,виробник Ultraformer 4 – це світовий лідер в технологіях ультразвукової медичної естетики! Інноваціваційні та ультрасучасні методики базуються на надійності, досвіді та сертифікованих стандартах! Тисячі апаратів цього виробника працюють в кращих клініках світу!

 

Зараз це найновіша та найефективніша технологія! Головна перевага апарату Ultraformer 4 MPT полягає у тому, що він вдосконалений та має 10 датчиків від 1.5мм-13мм, які дозволяють працювати не тільки з обличчям, але й з іншими частинами тіла ( стегна, руки,  живіт, тощо). Також варто зазначити, що процедура практично безболісна! Завдяки цим вдосконаленням, апарат отримав нагороду з кращі показники роботи зі сфокусованим ультразвуком!

Для вирішення будь-яких проблем зі шкірою, лікарі нашого центру можуть поєднувати в одній процедурі декілька технологій! Перед процедурою лікар-косметолог в Рівному обов’язково консультує Вас! Консультація безкоштовна!